4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kardeşlerin kavgasında kan aktı!

Adana'da iki kardeş arasında ev ve para yüzünden çıkan kavga kanlı bitti.Ağabeyinin kurşunlarına hedef olan genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi'ndeki Küçüksaat İş Merkezi'nde meydana geldi. İddiaya göre, babaları Mehmet Ali E. ile birlikte tekstil işi yapan Şükrü E. (28), kuyumculuk yapan ağabeyi Kandemir E. (35) ile yaptırdıkları evi paylaşamayınca aralarında tartışma çıktı.

İş yerinde yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kandemir E., üzerinde taşıdığı silahı çekerek kardeşini kurşun yağmuruna tuttu. Göğsüne ve karın bölgesine isabet eden 3 kurşunla yaralanan Şükrü E., ambulansla Adana
Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından ameliyata alınan genç hayatını kaybederken, polis olaydan sonra kaçan katil zanlısı ağabeyin yakalanması için çalışma başlattı.

İki kardeşin babaları tarafından yapılan ev ve para meselesi yüzünden tartıştığı öğrenildi. Kandemir E.'nin dün akşam da iş yerine gelerek babası Mehmet Ali E. ile tartıştığı öğrenildi

İHA
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2009 Perşembe 16:33:20
Güncelleme :30 Nisan 2009 Perşembe 16:38:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?