4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Karı-koca kavgasının sonu!

Adana'nın Kozan ilçesinde evli ve 4 çocuk annesi bir kadın, evinin kapısında öldürülmüş olarak bulundu.

Alınan bilgiye göre olay, Adana'nın Kozan ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Taştekin Sokak 52 numaralı evin önünde meydana geldi. İddiaya göre, Hasan Y. (60) ile eşi Ayşe Y. (44) sabah erken saatlerde sebebi belirlenemeyen bir şekilde kavga etmeye başladı.

Eşi ile kavga eden Hasan Y., çocuklarını evden gönderdikten sonra eline geçirdiği bıçakla karısı Ayşe Y.'yi çeşitli yerlerinden bıçakladı. Sesi duyup olay yerine gelen komşuları ise Ayşe Y.'yi kanlar içinde buldu. Olay yerine gelen 112 acil müdahale ekipleri Ayşe Y.'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis, çevrede yaptığı araştırmada Ayşe ve Hasan Y. çiftinin sık sık kavga ettiklerini ve evde uzun zamandır geçimsizlik yaşandığını belirledi. Polis, cep telefonunu kapatarak ortadan kaybolan katil zanlısı Hasan Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı. DSİ'den emekli olduğu belirtilen zanlı Hasan Y.'nin Ayşe Y. ile 3. evliliği olduğu öğrenildi.

Cumhuriyet Savcısının evde yaptığı inceleme sürerken maktul Ayşe Y.'nin oğulları İsmet ve Turgay Y. ile komşuları sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2009 Pazartesi 18:14:50
Güncelleme :22 Haziran 2009 Pazartesi 18:15:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?