2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Karısının kafasında sehpa kırdı

ADANA'da, tartıştığı eşini dövmeye başlayan öfkeli koca, hızını alamayıp, 30 yaşındaki Fadime A.'nın kafasında sehpa kırdı.

Belediye için kaldırım döşeyen müteahit firmada işçi olarak çalışan 35 yaşındaki Mehmet A., 7 yıllık eşi Fadime ile yemeğin tuzunun az olması nedeniyle tartışmaya başladı.

Eşinin üzerine yürüyüp tekme ve tokatlarla vurmaya başlayan Mehmet A., hızını alamayıp odanın ortasında duran sehpayı kafasına fırlattı. Alnına çarpan sehpa parçalanırken, 2 çocuk annesi genç kadın yaralandı. Kendisini sokağa atan Fadime A.'nın bağırarak çevresinden yardım istemesi üzerine durumu fark eden vatandaşlar, hemen polise haber verdi.

VATANDAŞ POLİS ÇAĞIRINCA KAÇTI

Olay yerine gelen ekipler genç kadını hastaneye kaldırdı. Kocasından sürekli dayak yediğini belirten Fadime A., “Bu adam deli, evlendiğimizden beri sürekli dövüyor. Bana da çocuklarıma da rahat vermiyor. Sudan bahanelerle dayak atıyor” diye konuştu.

Hastanedeki tedavisinin tamamlanmasının ardından kocasından şikayetçi olan Fadime A., ifade vermek üzere Hürriyet Polis Merkezi'ne götürülürken, olay yerinden kaçan koca Mehmet A.'nın yakalanması için çalışma başlatıldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 14:32:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?