4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kasa hırsızı polisten kaçamadı

Adana polisi, içerisinde para ve ziynet eşyası bulunan çelik kasayı çalan hırsızı kullandığı taksi plakasının izini sürerek yakaladı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi'nde bulunan bir apartmana gelen 4 kişi, çarşafa sardıkları bir cismi çıkartarak geldikleri taksiyle götürdü.

Daha sonra bu şahısların görüldüğü apartmanda oturan emekli öğretmenin evinden içerisinde 6 bin TL değerinde ziynet eşyası ile bin dolar para bulunan çelik kasa çalındığı anlaşıldı. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki vatandaşlardan zanlıların kullandığı taksinin plakasını tespit etti. Şehir merkezinde seyir halindeyken durdurulan taksideki Fırat A., 12-14 Haziran 2009 tarihleri arasında aracın kardeşi Cumali A.'da olduğunu söyledi.

Bunun üzerine Cumali A., merkez Seyhan ilçesi Sakarya Mahallesi'ndeki evinde yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızlık suçlarından sabıkası olduğunu bildirilen zanlının verdiği bilgiler doğrultusunda patlatılan çelik kasa Fevzipaşa Mahallesi'ndeki boş arazide bulundu.

Hırsız zanlısı Cumali A., yapılan tahkikatın ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2009 Çarşamba 15:56:40
Güncelleme :17 Haziran 2009 Çarşamba 16:02:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?