5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Kasada yolculuk öldürüyordu

Doğankent Beldesi'nde ki bir su ürünleri fabrikasında kurbağa işleyen 30 işçi genç kız mesai bitiminde evlerine kapalı kasa kamyonet ile gönderildi. Yaklaşık 50 kilometrelik yolculuğun başlamasından bir süre sonra kasadaki işçilerden bazıları rahatsızlandı. Arkadaşlarının fenalaştığını görenler kamyonetin kasasına vurarak sürücü Serdar Yılmaz’ı uyararak durmasını sağlamaya çalıştı, ancak bunda başarılı olamadı.

Yaklaşık bir saatlik yolculuktan sonra Adana kent merkezine gelen kamyonet Türkkuşu Kavşağı’nda ki ışıklarda durunca kasaya vuran kızların sesini sürücü Yılmaz duydu. Sürücünün kamyonetin kasasını açmasıyla birlikte kendilerini dışarı atan genç kızlar büyük bir şok yaşadı.

Çevreden gelenlerinde yardımına rağmen havasızlıktan boğulma tehlikesi geçirenlerden bazılarının durumunun ciddiyetini koruması üzerine olay yerine 4 ambulans çağrıldı. Kamyon kasasında servis yapılmasını eliştiren işçi kızlar işvereni suçlarken güvenlik güçleri sürücü Serdar yılmazı Gözaltına aldı. Boğulma tehlikesi geçiren işçiler ambulanslarla hastanelere sevk edilirken olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2005 Perşembe 19:04:35
Güncelleme :24 Temmuz 2005 Pazar 12:48:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?