4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Katil anneden şok itiraflar

Adana'da polisi arayıp intihar ettiğini bildirdiği kızını evli erkeklerle ilişkisi olduğu gerekçesiyle boğarak öldürdüğünü itiraf eden annenin, olaydan önce de fare zehri ve kalp ilacı içirerek kızını öldürmeyi denediği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi, Denizli Mahallesi 57248. Sokak, 4 numaradaki evlerinde yapılan ihbar sonucu boynuna tişört bağlı şekilde intihar süsü verilmiş halde bulunan Melek D.'nin (18) ölümüyle ilgili inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Melek D.'nin boğulduğunu belirledi.

Ekipler, çelişkili ifadeler veren anne İrep D.'nin (44) parmak izini alıp, kesilen tırnaklarını, genç kızın yüzündeki izlerle karşılaştırdı. Polis, tırnak izlerinden zanlıya
ulaşarak anneyi gözaltına aldı.

Bir konfeksiyon dükkanında çalışan kızının evli bir erkekle birlikte olduğunu, telefonla görüştüğünü ve mesajlaştığını ileri süren İrep D.'nin, "Kızımdan evli erkeklerle gezmemesini istedim. Ancak beni dinlemedi. Bunu aileden başkaları duymadan kendisinin temizlemesini söyledim. Bu namus lekesiyle yaşanmazdı. Kızım ölmesi gerektiğini biliyor ve ölüme hazırdı. Bana, 'nehre atlayıp intihar edeyim' dedi. Cesedini bulamam cenaze töreni yapamam diye evde öldürmeye karar verdim" dediği öğrenildi.

Olay günü kızının doğum gününü kutladıktan sonra odasına geçtiklerini, kızına önce evdeki fare zehrinden sonra babasının kalp ilaçlarından içirdiğini anlatan İrep D., "Birkaç saat bekledik, ölmeyince boğdum. Yastığı aldım yüzüne bastırdım. Öldüğüne iyice emin olmak için de elimle ağzını iyice kapattım" şeklinde ifade verdi.

Babasının kalp hastası olduğunu ve evli erkeklerle beraber olduğunu duymamasına çaba harcadığını belirten İrep D., "Tüm mahalleye rezil olacağımız gibi yuvamızda dağılırdı. Melek, geçen yıl da mahallede uyuşturucu kullanan, boş gezen biriyle beraberlik yaşıyordu. Artık ölmesi gerekiyordu" dediği belirtildi.

Emniyette ifadesi alınan zanlının bugün adliyeye sevk edileceği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2009 Çarşamba 12:49:15
Güncelleme :4 Şubat 2009 Çarşamba 12:56:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
umut akdivit IP: 88.226.185.xxx Tarih : 7.02.2009 16:35:24

akp hükümeti döneminde millet toplum neredeyse insanlıktan çıkma duruma geldi acaba bunun sebebi ne