4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Katil baba adliyede

Adana'da attığı bıçakla kızının ölümüne sebep olan baba adliyeye sevk edildi.
Emniyetten çıkarılırken çelik yelek giydirilen babanın, kızının hastanede öldüğünü öğrenince kendini yoldan geçen araçların önüne attığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. 18 yaşındaki Yağmur G., nişanlısından ayrıldığı için annesiyle tartıştı. Annesinin "Babanla konuş" demesi üzerine akşam saatlerinde eve gelen babası C.G. ile de tartıştı.

Tartışmanın ardından Yağmur G. babasının yanından ayrıldı. Bu duruma sinirlenen baba C.G., eline aldığı bıçağı kızının peşinden attı. Babasının attığı bıçakla boğazından yaralanan Yağmur G., yakınlarının da yardımıyla Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yağmur G., ilk müdahalesinin ardından Kulak-Burun-Boğaz (KBB) Servisi'ne alındı.

Hastaneye kaldırıldıktan 2 saat kadar sonra da ameliyata alındığı iddia edilen Yağmur G., ameliyatın ardından durumunun kötüye gitmesi nedeniyle tekrar ameliyata alındı. Yağmur G., ikinci kez ameliyata alındıktan kısa bir süre sonra hayatını kaybetti. Yağmur G.'nin hastaneye ilk getirildiğinde "Et doğrarken bıçağın üzerine düştüm" şeklindeki ifadesine rağmen soruşturmayı derinleştiren Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, genç kızın babası tarafından atılan bıçakla yaralandığını tespit etti.

Hastanede beklerken kızının ölüm haberini öğrenen baba C.G.'nin kendisini hastane önündeki yoldan araçların altına attığı öğrenildi. Önce kızı gibi olayın kaza sonucu olduğunu iddia eden baba C.G., cinayet büro amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Katil zanlısı baba C.G., yapılan tahkikatın ardından adliyeye sevk edilirken güvenlik açısından üzerine çelik yelek giydirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 10:18:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?