4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Katil enişte tutuklandı

Adana'da geçtiğimiz hafta sonu anne ile 10 yaşındaki oğlunu boğazlarını keserek öldürdüğü iddiasıyla yakalanan enişte, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Adana'da geçtiğimiz hafta sonu anne ile 10 yaşındaki oğlunu boğazlarını keserek öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan katil zanlısı enişte, çocuğu kendisini gördüğü için öldürdüğünü belirterek, çok pişman olduğunu söyledi.

Adana Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından sıkı güvenlik önlemleri altında Adana Adliyesi'ne getirilen zanlı A.G., basın mensuplarına olaydan dolayı çok pişman olduğunu söyledi. Cinayeti daha önceden planlamadığını iddia eden A.G., "Eve gidişimde bir art niyet yoktu. Bir anlık olay. Beni tanıyan herkesten özür diliyorum. Vicdanım rahat değil. Ne kadar hapis alırsam alayım cezaevinden çıktıktan sonra bile vicdanım rahat etmeyecek" dedi.

'Canice 2 kişiyi öldürmek' suçundan tutuklanan katil zanlısı A.G., mahkemede yaptığı savunmasında da olayı şöyle anlattı:

"Ben TIR ve servis şoförlüğü yapıyordum. 6 ay önce işsiz kaldım. Eşimle 2.5 ay önce işsizlik nedeniyle tartışmalarımız başladı. Bu yüzden geçimsizlik had safhaya geldi. Bir ara eşime tokat attım. O da beni şikayet etti. Hakkımda dava açıldı. Eşim ardından boşanma davası açtı. Bunalıma girdim. Olaydan 3 gün önce evden ayrıldım, Mersin'e akrabalarımızın evine gittim. Olay günü sabaha karşı Adana'ya döndüm. Filiz'lerin evinin önünden geçerken aklıma eşim Naime ile tekrar barışmak için Filiz Tintaş ile görüşmek istedim. 9'uncu kattaki evlerine çıktım. Kapıyı çaldım. Filiz kapıyı aralayıp beni görünce ne istediğimi sordu. Ben de Naime hakkında konuşmak istediğimi söyleyince içeri aldı. Naime'nin niye böyle yaptığını sorduğumda Filiz bana hakaret etti."

GÖRKEM'İ KENDİSİNİ GÖRDÜĞÜ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ!

Tartışmaları esnasında Görkem'in odasından çıkarak kendilerine bakıp tekrar odasına girdiğini belirten zanlı A.G., "Bu arada sesler üzerine Görkem kaldığı odadan dışarı çıkıp bizi gördü. Bir şey demeden tekrar odasına girdi. Filiz'in hakareti üzerine gözüm dönmüştü. Mutfakta gördüğüm bıçağı alıp salladım. Boynuna isabet etmişti. Yere kanlar içinde yığıldı. Bağırmak istiyordu. Ancak hırıltı sesleri geliyordu. Daha sonra Görkem'in beni gördüğünü hatırladım. Görgü tanığı bırakmamak için odasına girdim. Görkem televizyon seyrediyordu. Beni görünce ayağa kalktı. Hiç konuşmadı. Görkem'e de bıçağı salladım. Bıçak boğazına isabet etmişti, yere düştü. Daha sonra bıçağı yıkadım. Ardından kapıyı açık bırakıp, asansöre binerek aşağıya indim. Bahçe duvarından atlayıp kaçtım. Apartmanın yakınındaki çay ocağına gidip bir bardak çay içtim. O sırada mahalle muhtarı ölmüş, sala veriliyordu. Sonra Mersin'e tekrar gittim. Adana'ya döndüğümde polise teslim oldum" dedi.

Olay, 17 Nisan Cuma günü Emek Mahallesi 29. Sokak Bizim Apartman 9. kat 30 numaralı dairede meydana gelmişti. Okul servis şoförü Mehmet Tintaş'ın sabah işe gitmesinin ardından eşi Filiz Tintaş (29) ile oğlu Görkem Tintaş (10) boğazları kesilerek öldürülmüştü. 
 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 18:39:27
Güncelleme :23 Nisan 2009 Perşembe 19:10:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?