3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Katil zanlısıyla aynı karede

Adana’da, lakap taktığı için tartıştığı 14 yaşındaki akrabası tarafından öldürülen şahsın katil zanlısıyla fotoğrafı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Sarıçam ilçesi Baklalı Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddiaya göre, 13 Haziran günü 14 yaşındaki Y.U., kendisine lakap takan Önlüce Mahallesi’nde besicilik yapan akrabası Muhammet Mustafa Yılmaz (19) ile tartıştı. Y.U. tartışmanın büyümesi üzerine, korkutmak için tüfeği ateşledi. Yılmaz tüfeğin ateşlenmesi sonucu kafasından yaralandı. Yılmaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Y.U. ise jandarma tarafından yakalandı.

Y.U. psikolog eşliğinde alınan ifadesinde kendisine lakap taktığı için korkutmak amaçlı havaya ateş ettiğini yanlışlıkla kafasına isabet ettiğini söylediği öğrenildi.

Yılmaz’ın cenazesi köyünde toprağa verilirken, Y.U. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Muhammet Mustafa Yılmaz’ın bir zamanlar arkadaşı olan katil zanlısıyla fotoğrafları ortaya çıktı. Bir tarlada iki arkadaşının ayakta yan yana ve yere uzanarak iki kare fotoğraf çektirdiği görülüyor. 

iha
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2013 Pazar 13:23:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?