3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Katilleri 'Çapkın' bulacak

Adana’da, hunharca öldürülen Banu S. ile Tümer Güler’in, cesetleri başında bulunan köpekleri Çapkın, cinayetin aydınlatılmasına yardımcı olacak. Şüphelilerle yüzleştirilecek olan Çapkın’ın tepkileri ölçülecek.

İki gün önce yaşanan korkunç olayda, konsomatris Banu S. ile Tümer G. boğazları kesilerek öldürüldü. Evde inceleme yapan polis, cinayete tanık olan ve gözyaşı döktüğü belirlenen melez Papilom cinsi Çapkın’ı cesetlerin başında buldu.

Banu S.’nin ayrı yaşadığı eşi E.S. gözaltına alındı. Korkunç olayın ardından Çapkın hayvan barınağına teslim edildi. Çok yönlü araştırma başlatan polis ise katillerin yakalanması için hayvandan yararlanmaya karar verdi. Buna göre Çapkın şüpheli bulunan şahıslarla yüzleştirilecek. Sahiplerine çok bağlı olan köpeğin tepkileri uzman ekipler tarafından ölçülecek.

AĞIR TRAVMA GEÇİRMİŞ

Doğayı ve Hayvanları Koruma Derneği Genel Sekreteri Nesrin Çıtırık, Çapkın’ın ağır ruhsal travma geçirdiğini, cinayet nedeniyle sürekli titrediğini ve saldırgan tavırlar sergilediğini belirterek iyileşmesinin

akşam
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2008 Cumartesi 18:33:17
Güncelleme :5 Nisan 2008 Cumartesi 18:42:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?