2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Katillerini söyleyip öldü

Adana'da işkence yapıldıktan sonra bıçaklanarak ağır yaralanan ilköğretim okulu öğrencisi, 4 gündür tedavi gördüğü yoğun bakımda hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, 27 Ocak Pazar günü Çamlıbel Mahallesi'ndeki evlerinin önünde kaçırıldıktan sonra 28 Ocak Pazartesi günü Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yol kenarında yaralı halde bulunan ilköğretim okulu öğrencisi Bülent Arslan (14), 4 gündür tedavi gördüğü Başkent Üniversitesi Yüreğir Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde hayatını kaybetti. İşkence yapıldıktan sonra atar damarı bıçakla kesildiği belirlenen Arslan'ın tedavi gördüğü sırada bir süreliğine kendine gelerek, olayı gerçekleştirenlerin Mehmet Ö. ve Ali Ö. olduğunu söylediği öğrenildi. İsimleri söyledikten sonra hayatını kaybeden Arslan'ın cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise Mehmet Ö. ve kardeşi Ali Ö.'yü yakalayarak, gözaltına aldı. Kan örneklerinin alınması için Adana Adli Tıp Kurumu'na getirilen zanlılar, cenazeyi almak için bekleyen Arslan'ın yakınlarının saldırısına uğradı. Polis ekipleri, güçlükle Mehmet ve Ali Ö.'yü bölgeden uzaklaştırdı.
Bülent Arslan'ın babası Abdulaziz Arslan, yaklaşık 6 ay önce bir akrabalarının aracıyla Mehmet Ö.'nün yeğenine çarparak ölümüne neden olduğunu belirterek, ''Mehmet ve kardeşi bu nedenle bizden intikam almak istemiş olabilirler. Oğlumu daha hayatının baharında bizden koparttılar. Çok başarılı bir çocuktu, 4 dershane ücretsiz kayıt yaptırmak istedi. Ama o üniversitenin yolunu göremedi'' şeklinde konuştu.
Daha sonra Adli Tıp Kurumu morgundan alınan Arslan'ın cesedi, Çamlıbel Mahallesi'ndeki evlerine götürüldükten sonra Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2008 Cuma 22:23:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?