4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Katliam zanlısı evin oğlu!

Adana'da arkadaşının işe gelmemesinden endişe duyan bir doktorun ihbar telefonu büyük bir katliamı ortaya çıkardı.

Huzurevler mahallesinde bir apartman dairesinde 3'ü çocuk 8 kişi başlarından vurulmuş şekilde bulundu. Dairede oturan hemşire kadın ile kardeşi ve çocuklarının öldürüldüğü anlaşıldı.

Öldürülenler arasında Nalan Yüksel'in anne ve babası da var.Öğlen saatlerinde ise evin 38 yaşındaki oğlu silahla yakalandı.

Adana'nın Ceyhan İlçesi'ndeki bir sağlık ocağında çalışan doktorun, çalışma arkadaşı hemşirenin işe gelmemesi üzerine zehirlenme şüphesi ile itfaiyeye haber vermesinin ardından Huzurevler Mahallesi'ndeki eve ulaşıldı. Polis ve itfaiye, saat 10.00 sularında çilingir yardımıyla girdikleri evin koridorlarında kanlarla karşılaştı.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Yapılan incelemelerde değişik odalarda üçü çocuk, üçü kadın, ikisi erkek, sekiz kişinin cesedine ulaştı. Cesetlerin ebe hemşire Nalan Yüksel, baba İbrahim Yüksel (64), anne Günay Yüksel (62), 6 yaşındaki Vedat Yüksel, lise öğrencisi Halil İbrahim Kopar (17), ÖSS'ye hazırlanan Arif Kopar (19), kardeşinin eşi Gül Yüksel ve kardeşi Ali Yüksel'e ait olduğu bildirildi.

Öldürülen Halil İbrahim Kopar ile Arif Kopar'ın Nalan Yüksel'in 10 yıl önce ayrıldığı ve daha önce ismi “Ali” olarak açıklanan eşi Celal Kopar'dan olan çocukları olduğu öğrenildi.

Emniyet yetkilileri, komşuların silah sesi duymaması nedeniyle olayın susturucu kullanılarak işlendiğini tahmin ettiklerini kaydetti.

Bu arada, cesetlerden 3'ünün salonda, 1'inin mutfakta, diğerlerinin ise oturma ve yatak odalarında bulunduğu belirtildi.

EVİN OĞLU SİLAHLA YAKALANDI

Öğlen saatlerinde Adana Valisi İlhan Atış, evin 38 yaşındaki oğlunun silahıyla birlikte cinayet zanlısı olarak yakalandığını açıkladı. Zanlı emniyette sorgulanıyor.

Olay yerine gelen İl Sağlık Müdürü ise bir personellerini kaybetmiş olmanın üzüntüsü içinde olduklarını belirtti.
 

Güvenlik güçleri binaya giriş-çıkışı yasakladı, inceleme sürüyor. 

Hürriyet
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2009 Salı 10:46:33
Güncelleme :2 Haziran 2009 Salı 12:44:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?