1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Kavşağı yine su bastı!

BAŞBAKAN'IN AÇTIĞI KAVŞAĞI SU BASTI

Adana'da 27 mart pazar günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan olan Dörtyol Köprülü Kavşağı'nı yaklaşık yarım saat süren yağmur nedeniyle su bastı. Trafik uzun süre tek taraflı olarak verilebildi.

Adana'da yapımı yaklaşık 1 yıl süren 27 Mart günü resmi açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Dörtyol Köprülü Kavşağı'nı yaklaşık yarım saat süren sağanak yağmurda su bastı.

Kavşağı su basınca trafik polisleri devreye girerek trafiği tek taraflı ve kontrollü bir şekilde devam ettirdi. Uzun süre trafik tek taraflı işlerken uzun araç kuyrukları oluştu. Görevliler ellerinde küreklerle tıkanan kanalizasyon borularının ağzını açmaya çalıştılar. Köprülü kavşağa muhtemel su baskınını önlemek için dalgıç pompası da yapılmasına rağmen kavşağın su basması önlenemedi. Kavşağın tam orta kısmı kaldırıma kadar su doldu. Trafik tek taraflı işlerken kavşaktan geçmek zorunda kalan

ambulanslar da beklemek zorunda kaldı. Yoldan geçen vatandaşlar ise gördükleri manzara karşısında hayretler içinde kalırken yeni yapılan bir yolun ilk yağmurda su basması tepki çekti.

Yağmurun durmasının ardından yaklaşık 10 dakika sonra köprülü kavşaktaki su çekildi.

BAŞBAKAN'IN AÇTIĞI KAVŞAĞI SU BASTI
BAŞBAKAN'IN AÇTIĞI KAVŞAĞI SU BASTI
BAŞBAKAN'IN AÇTIĞI KAVŞAĞI SU BASTI
BAŞBAKAN'IN AÇTIĞI KAVŞAĞI SU BASTI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2011 Pazartesi 18:18:05
Güncelleme :5 Nisan 2011 Salı 16:22:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?