29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Kayınvalideye 40 bıçak darbesi

ADANA’da bir yıllık evli 24 yaşındaki Semra Görler, tartıştığı kayınvalidesini 40 yerinden bıçaklayarak öldürdükten sonra 2’inci kattan atlayıp kaçmaya çalışırken yakalandı. 

Mithatpaşa Mahallesi 190 sokaktaki 3 katlı binanın 2’inci katında oturan Semra Görler, inşaat işçisi eşini işe gönderdikten sonra üst kattaki evde oturan kayınvalidesi 67 yaşındaki Kudret Görler’in yanına çıktı. Bir süre birlikte oturan gelin ile 7 çocuk annesi kayınvalide belirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından kayınvalidesine sinirlenen Semra Görler, mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla peş peşe vurmaya başladı.
 
Büyük bölümü ölümcül darbe olmak üzere 40 yerinden bıçaklanan Kudret Görler, kanlar içinde yere yığılıp, olay yerinde yaşamını yitirdi. Bu sırada tartışma nedeniyle komşuların haber verdiği sanılan eşi Mehmet Görler’in eve geldiğini fark eden Semra Görler, evin balkonundan atlayıp, kaçmak istedi. Olay yerine gelen polis, katil zanlısı gelini sokakta yakaladı. Gözaltına alınan Görler, ayakkabı giymesine fırsat verilmeden cinayet bürosuna götürüldü.
 
2’inci kattan atladığı için ayaklarını inciten Semra Görler, bu kez, Emniyet Müdürlüğü’nden polis otosuyla Adana Devlet Hastanesi’nde götürüldü. Zanlıyı, tedavisi yapıldıktan sonra yeniden Emniyet Müdürlüğü’ne götüren polis, soruşturmayı sürdürüyor.
MİLLİYET
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2007 Salı 17:55:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?