3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Kaymakam Karakuş'tan ziyaret

Ceyhan Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Ceyhan’ın önümüzdeki zaman dilimleri içerisinde nüfus ve hacim olarak kat ve kat büyüyeceğini söyledi.

Karakuş, Ceyhan Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (CEYSİAD) ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, ülkenin zor bir dönemeçten geçtiğini belirterek, "El birliği ile Ceyhan’da bu karamsar tablodan kurtulacağımızdan hiç şüphem yok. Özellikle yaptığınız üretimleri yurt dışına pazarlayan sanayicilerimiz ülke ekonomisine katkı koyuyorlar. Bundan son derece memnunuz. Aslında hepimiz ayrıcalıklı bir ilçe olan Ceyhan’da ayrıcalıklı insanlarıyız. Benim temennim 7’den 70’e Ceyhan’da oturan, Ceyhan’da karnını doyuran, yaşamını sürdüren, kökeni nereli olursa olsun herkesin 7Ben Ceyhanlıyım' diyerek bu güzel şehri sahiplenmesidir” dedi.

Kaymakam Karakuş, Ceyhan’ın önümüzdeki zaman dilimleri içerisinde nüfus ve hacim olarak kat ve kat büyüyeceğini ifade ederek, “Ceyhan’ı sanayici, esnaf, tüccar, çiftçi, biz bürokratlar, gazeteciler ve vatandaşlarımız olmak üzere bu kenti büyütmeli, yüceltmeliyiz. Bu yapılandırmada sanayicilere de çok iş düşmektedir. Yaptıklarınızla yetinmeyin, daha fazlasını yapın” şeklinde konuştu

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2008 Cuma 17:33:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?