2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Kaymakamlıkta şüpheli paket alarmı

ADANA'nın merkez Seyhan İlçesi'nde, Kaymakamlık binası girişine bırakılan paket, bomba paniğine neden oldu. Uzaktan kumandalı robotla imha edilen paketten çöp çıktı.

Türkocağı Mahallesi Seyhan Caddesi'ndeki Seyhan Kaymakamlık binasında görevli polisler, giriş merdiveninin yanındaki bir paketin bomba olabileceğini düşünerek meslektaşlarına haber verdi. Kaymakamlık çevresindeki cadde ve sokakları yaya ve araç trafiğine kapatılırken, bomba imha uzmanları çağrıldı. Tarihi bir bina olan Seyhan Kaymakamlığı'nın cam pencereleri dışındaki ahşap kanatları ve kapıları kapatıldı, giriş ve çıkışlara izin verilmedi.

Uzaktan kumandayla çalışan robotu harekete geçiren uzman polisler, paketin röntgen ışınlarıyla içini kontrol etti. Görüntüye göre içinde çöp olduğu belirlenen paket, patlatılarak imha edildi. İmha çalışması sırasında Seyhan İlçe Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, İlçe Emniyet Amirliği ile Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlükleri'nin de hemen yanında olan Kaymakamlık binası çevresindeki meraklı kalabalık da dağıldı, yol trafiğe açıldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2008 Salı 14:06:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?