4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kazada can pazarı!

Adana'da bir otomobilin aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak apartman duvarına çarpması sonucu 5 kişi yaralandı. Can pazarının yaşandığı kazada 2 kişi otomobilde sıkıştı.

Alınan bilgiye göre kaza, saat 03.30 sıralarında Mahfezsığmaz Mahallesi 62 sokakta meydana geldi. Çağlar isimli sürücünün kullandığı 01 DJ 704 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak bir apartmanın duvarına çarptı. Kazada, sürücü ile ön koltukta yolcu konumunda bulunan Bilge T. otomobilde sıkıştı.

Otomobildeki diğer yolculardan Hüsrev G., Mustafa E. ve Erkut K. vatandaşların yardımıyla bulundukları yerden çıkartılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Otomobilde sıkışan iki kişi için kaza yerine CAN-KUR ekipleri çağırıldı. Kurtarma ekibi, kısa sürede olay yerine gelerek otomobilde sıkışan iki kişiyi kurtulmak için çalışmalarına başladı.

Yaralı sürücü, sıkıştığı yerden çıkartılarak başka bir ambulansla hastaneye kaldırıldı. Bir süre sonra ise yaralı genç kadın sıkıştığı yerden çıkartıldı. Ancak, kaza yerinde başka bir ambulans olmadığı için genç kadın bir süre yerde bekletildi. Yaralı kadın, gecikmeli olarak gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çukurova Devlet Hastanesi ve Numune Hastanesi'nde tedavileri devam eden yaralılardan sürücü ile yolculardan Hüsrev G.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 09:09:15
Güncelleme :8 Mayıs 2009 Cuma 09:23:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?