2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Kazak İş kadınları stres attılar

Kazakistan İş Kadınları Yönetim Birliği üyeleri, Adana'nın Ceyhan ilçesindeki serbest bölge ve Botaş'ta incelemelerde bulunduktan sonra akşam düzenlenen sıra gecesinde de stres attı.

Ceyhan Belediyesi, Ceyhan Ticaret Odası, Ceyhan Ticaret Borsası ve Adana Girişimci İş Kadınları Derneği'nin (AGİD) davetlisi olarak Ceyhan'a gelen Kazakistan Ankara Büyükelçisi Vekili Yerkebluan Sapiyve ve Kazakistan İş Kadınları Yönetim Birliği üyeleri, Ceyhan Serbest Bölge ile Botaş tesislerini gezdiler. Yetkililerden tesislerle ilgili bilgi alan konuk heyet, öğle yemeğinin ardından Ceyhan Ticaret Odası'nda düzenlenen toplantıya katıldı.

Kazakistan Ankara Büyükelçisi Vekili Yerkebluan Sapiyev ve Kazakistan İş Kadınları Yönetim Birliği üyeleri, Ceyhan'da faaliyet gösteren bir firmanın iplik tesislerini gezdikten sonra Ceyhan Ticaret Borsası Anadolu Öğretmen Lisesi'nde düzenlenen sıra gecesine katıldı.

Öğretmen okullarının kuruluşunun 160. yıldönümü nedeniyle Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen sıra gecesine Ceyhan Kaymakamı Ayhan Boyacı, Garnizon Komutanı Binbaşı Ümit Şener, Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İlçe Emniyet Müdürü Bayram Kadir Tüylü, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yaylacı, Ceyhan Ticaret Odası Başkanı Ali Duru, Ceyhan Ziraat Odası Başkanı Yavuz Tezcan, Ceyhan Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Aydiz ve Avrasya Ekonomik İlişkiler Derneği Başkanı Hikmet Eren katıldı. Gecede çiğ köfte yiyip türkülere tempo tutan davetliler, halay çekerek gönüllerince eğlendiler.

 

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2008 Pazartesi 10:51:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?