6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADANA

Kazaya kurban gitti!

Adana'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, kavşakta yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarparak ölümüne neden oldu.

Merkez Yüreğir İlçesi'nde Mustafa Kemal Paşa Bulvarı ile Mithat Özsan Bulvarı'nın kesiştiği kavşakta saat 10.30 sıralarında meydana gelen kazada 50 yaşındaki Cennet Sultan'ın kullandığı 01 B 1853 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı. Otomobil, kavşakta karşıdan karşıya geçmeye çalışan 42 yaşındaki Saadet Başkan'a çarptı. Kazanın şiddetiyle havaya fırlayan Saadet Başkan, otomobilin ön camına düşüp, araç ile birlikte savruldu. Otomobil kaldırıma çıkarak, durdu.

Saadet Başkan yere düşüp, yaklaşık 10 metre sürüklenerek ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların çağırdığı ambulanstaki sağlık ekibi, yaralıya müdahale etti. Ancak, Başkan olay yerinde öldü. Kaza nedeniyle şoka giren sürücü Sultan Cennet, otomobilin ön kapısı açılmadığı için arka kapıdan çıkartıldı. Gözyaşlarına boğulan sürücü Sultan Cennet'i olay yerine gelen polis ekibi sakinleştirmeye çalıştı. Ardından Akıncılar Polis Merkezi'ne götürdü.

Kazadan hemen sonra olay yerine gelen Saadet Başkan'ın iş arkadaşı, çantasını sağlık ekibinden teslim aldıktan sonra, durumu yakınlarına bildirdi. Köprülü Mahallesi'nde bekar evinde bir arkadaşı ile birlikte kaldığı belirtilen Saadet Başkan'ın, dondurma firmasında çalıştığını anlatan yakınları, "Eşinden uzun zaman önce ayrılmıştı. Çocukları yoktu. Kendisi gibi bekar olan bir hanım arkadaşı ile yaşıyordu. Kendi halinde bir insandı. Biraz önce de işe gitmek için evden çıktı. Bir kaç dakika sonra da kaza haberini aldık" diye konuştu.

Kaza ile ilgili işlemlerin tamamlamasının ardından Saadet Başkan'ın cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

DHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2013 Salı 13:28:29
Güncelleme :23 Temmuz 2013 Salı 13:30:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?