1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Kendi kurşunuyla vuruldu!

Adana'da seyyar satıcılar arasında 'yer kapma' nedeniyle çıkan kavgada kan döküldü.

Eline aldığı av tüfeğiyle rakiplerine ateş eden bir kişi, 2 kişiyi yaralarken, aynı tüfekten çıkan kurşunun sekip, kendisine isabet etmesi sonucu hayatını kaybetti.

Olay; merkez Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi 44052 Sokak'ta meyadana geldi. İddiaya göre; Niyazi Yaşar (33), evlerinin önüne Adana'nın yöresel yemeği olan 'şırdan' satmak için tezgah açan 32 yaşındaki Aşur Güler'i uyararak; "Burada ben şırdan satıyorum buradan git" dedi.

Kısa süre sonra Güler yanında birkaç kişiyle birlikte gelip, Niyazi Yaşar'ın evini bastı. Yaşar da av tüfeğini alıp, evin içinden dışarıyla doğru rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu Güler ve 16 yaşındaki Hebul Bağrıyanık yaralandı.

Yaşar, bir ara tüfekle havaya doğru ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar, duvardan sekip Yaşar'ın kafasına isabet etti. Kendi kendini vurarak ağır yaralanan Yaşar, yakınları tarafından Özel Adana Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaşar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını yitirdi. Niyazi Yaşar'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Diğer yaralılardan Güler Numune, Bağrıyanık ise Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altınaalındı. Bağrıyanık'ın durumunun ağır olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmaysa sürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2011 Çarşamba 16:55:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?