4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kendini dolandıran eşini arıyor

BOYNUNA ASTIĞI AFİŞLE KENDİNİ DOLANDIRAN EŞİNİ ARIYOR

Adana'da 3 ay evli kaldığı eşinin 5 bin TL'lik altın ve dolarını alarak kaçtığını ileri süren bir kişi eşinin fotoğraflarını boynuna asarak eşini arıyor.

Bir beton fabrikasında işçi olarak çalışan Abdullah K., bir arkadaşının aracılığıyla geçtiğimiz Haziran ayında daha önce 2 evlilik yapıp ayrılan 6 çocuk annesi F.T.K.(45) ile evlendi. Ev hanımı F.T.K., iddiaya göre geçen Eylül ayında eşinin işe gitmesinin ardından, evde bulunan yaklaşık 5 bin TL değerinde altın ve dolarları alıp kaçtı. Eve geldiğinde eşini bulamayan Abdullah K.(50), gidebileceği yerleri aradı, ancak izine rastlayamadı. Evde biriktirdiği paraların da alındığını fark eden Abdullah K.,

eşinin kendisini dolandırdığı iddiasıyla polise başvurdu. Kendisini kandırıp, dolandırdığını öne sürdüğü eşini her yerde arayan Abdullah K, tepkisini de üzerinde eşinin fotoğrafının bulunduğu, 'Evlenme manasıyla (bahanesiyle) eşim beni dolandırdı. F.T.. Aladağ Ceritler Köyü' yazılı afiş hazırlayıp, boynuna asarak kentin cadde ve sokaklarında dolaşmaya başladı.

Boynuna astığı afişle vatandaşların şaşkın bakışları arasında yürüyen Abdullah K, 'eşini rezil etmek istediğini' söyledi. İzin günlerinde ve boş zamanlarında afişi boynuna asıp Adana sokaklarında dolaşan Abdullah K şunları anlattı:

"Evlendik, mutlu bir beraberliğimiz olduğunu sanıyordum. Onu çok seviyordum, her dediğini yapıyordum. Benim ilk evliliğimdi. O daha önce iki kişiyle evlenmiş. Birinden ayrılmış, diğer kocası ise ölmüş. 6 çocuğu vardı. Biz evlendikten 3 ay sonra biriktirdiğim paraları alarak kaçtı. Nereden bilebilirdim başıma böyle bir şey geleceğini. Ben sadece mutlu bir yuva kurmak istiyordum. Beni dolandırmasına dayanamadım. Ben de, ona tepki vermek için böyle bir afiş hazırladım. Herkes görsün ki, utansın, rezil

olsun. Tüm Adana'ya, Türkiye'ye reklam olsun. Beni evlilik vaadiyle dolandırmak, kandırmak neymiş görsün."

BOYNUNA ASTIĞI AFİŞLE KENDİNİ DOLANDIRAN EŞİNİ ARIYOR
BOYNUNA ASTIĞI AFİŞLE KENDİNİ DOLANDIRAN EŞİNİ ARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 14:20:05
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 16:12:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?