4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kendini kilitlediği odadan cesedi çıktı

Adana'da kendisini odaya kilitleyen ve seyyar satıcı olduğu belirtilen kişi dumandan zehirlenerek öldü.

Yurt Mahallesi 105. Sokak'ta oturan Eşref Esen'in (51) dün öğle saatlerinden itibaren girdiği ardiyeden çıkmaması üzerine eşi Sevgi Esen (48), eniştesi Hüseyin Çağır Beyke'ye haber verdi.

Çağır Beyke, komşularından aldığı anahtarları deneyerek kapıyı açtığında Esen'i koltuğun üzerinde hareketsiz buldu.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Esen'in odadaki mangalda yanan kömürün dumanından zehirlendiği belirlendi.

Ekipler, inceleme sonucu, Esen'in mangal yakmadan önce kapının altındaki boşlukları bezle kapattığını belirledi. Esen'in cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Eşref Esen'in kızı Ebru (25), seyyar satıcılık yapan babasının dün öğle saatlerinde eve geldiğini belirterek, şöyle konuştu:

“Seyyar aracıyla temizlik malzemesi satan babam dün yağmur nedeniyle öğle saatlerinde işini bırakarak eve döndü. Bize hiçbir şey söylemeden elindeki kömür torbasıyla ardiyeye geçti, bir daha çıkmadı. Akşam annem geldiği zaman kapıyı çaldı ama cevap alamayınca biz de evden gittiğini düşündük. Sabah da kendisinden haber alamayınca annem enişteme haber verdi.”

Sevgi Esen de eşinin bir süredir borçları nedeniyle sıkıntı yaşandığını söyledi.

AA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2009 Çarşamba 11:57:32
Güncelleme :25 Şubat 2009 Çarşamba 12:12:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?