4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kesmez'den başarılı öğrencilere ödül

Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Seviye Belirleme Sınavı'nda (SBS) dereceye giren öğrencileri ödüllendirdi.

Emniyet Müdürü Kesmez, SBS'de Türkiye 1.'si Vahap Emin Ağaoğlu, Adana 1.'si Hatice Nur Eken ve Adana 3.'sü Doğuş Birbiri adlı öğrencileri makamında kabul etti. Sınavda başarı gösteren öğrencileri tek tek kutlayarak, çeşitli hediyeler armağan eden Kesmez, yeni eğitim öğretim yılı için aldıkları tedbirler hakkında açıklamada bulundu.

14 Eylül Pazartesi günü ilköğretim birinci sınıf öğrencilerinin öğrenime başladığını belirten Kesmez, 24 Eylül Perşembe günü ise ilköğretimin diğer sınıflarıyla birlikte ortaöğretim okullarında eğitime başlanacağını hatırlatarak, "Güvenli Okul Projesi çerçevesinde ilimizde tedbir aldık. Milli Eğitim Müdürlüğü'ne hangi okullarda, ne şekilde tedbir alacağımızı belirttik. Geçen yıllar olay çıkan okulları belirleyerek, hangi okullar daha hassas ise oralarda daha sıkı tedbirler aldık. Onun da detayları önümüzdeki günlerde açıklanacak"

Kesmez, öğrencilerin okullara servislerle güvenlik içinde ulaşımını sağlamak için araçların şartlara uyup uymadığını Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde sıkı bir şekilde denetleneceğini söyledi.

Ramazan Bayramı nedeniyle ek tedbirler alındığını açıklayan Kesmez, bu konuda şunları söyledi:

"Vatandaşların alışverişlerini daha sağlıklı yapabilmesini sağlamak için tedbirlerimizi planladık. Ek ekipler oluşturduk. Yaya ve motorize ekipleri de çarşıda göreceksiniz. Arkadaşlarımızla birlikte Adana'da güzel olan güvenlik hizmet çıtasını daha üst seviyelere çıkartma kararı ve azminde olacağımızı söylemiştik. Uygulamalarımızla, arkadaşlarımızın alanlarda yaptığı çalışmalarla bunu göstermeye çalışıyoruz."
 

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2009 Perşembe 13:07:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?