4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kesmez'den Durak'a ziyaret

Van Emniyet Müdürlüğü’nden Adana Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Salih Kesmez, Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ı ziyaret ederek, “Adana’nın sorularını çözmek için geldik” dedi.

Büyükşehir Belediye meclisin çeşitli partilere mensup üyeleri ile birlikte Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez’i makamında kabul eden Başkan Durak, “Hoş geldiniz” dedi.

Dayanışma içerisinde olunması halinde hizmetlerin daha güzel olacağına inandığını söyleyen Kesmez, “Bizim görevimiz güvenliği sağlamak. Ama onun yanında bir ilin problemi varsa, emniyet teşkilatı olarak çözmek için üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Artık hırsızı katili yakalayan bir teşkilat vizyonu değil, spora, sanata katılan, güzellikleri destekleyen bir teşkilat olmak isteriz” şeklinde konuştu.

Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez daha sonra şunları söyledi;
“İş adamlarının güvencesi olmak isteriz. Sanayinin, tarımın motoru olan bir ilde onların her zaman yanında parasının, canının her şeyin bekçisi olmak isteriz. O konularda en ufak bir huzursuzluk olursa görevimizi yapamamanın üzüntüsü içerisinde oluruz. Böyle bir üzüntü içerisinde olmayı asla istemeyiz. Hizmet etmeye koltuğumuzu doldurmaya geldik. Kabul ettiğiniz için teşekkür ederim”.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Durak da, “Buradaki arkadaşlar meclis üyelerimiz. Her partinin temsilcisi var. Hep birlikte sizi ağırlıyoruz. Devlet, terfi edecek bürokratları Adana’ya veriyor. Burada başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2009 Perşembe 11:17:48
Güncelleme :16 Temmuz 2009 Perşembe 11:22:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?