4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kılıç'ın galibiyet sevinci

ADANASPOR-SAMSUNSPOR MAÇININ ARDINDAN

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, çok iyi bir başlangıç yaptıklarını, Adanaspor'un çok genç bir takım olduğunu bu nedenle daha üst sıralarda yer alması gerektiğini söyledi.

Kılıç, kendi sahasında Samsunsupor'u 2-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, Samsunspor'a karşı çok iyi oynayarak 3 puanı kazandıklarını kaydetti. Kılıç, ilk maçında galibiyetle başladığı için çok mutlu olduğunu belirterek, "Takımımız ligin en genç takımlarından biri bu nedenle daha iyi yerlerde olmalıyız. Bugün Samsunspor'a karşı çok iyi mücadele ettik. Onların gol pozisyonu bile yok" dedi.

Kılıç, maçın ilk yarısında Emre Aktaş'ı kalecinin düşürmesi sonucu verilen penaltıda kaleciye sarı kart yerine kırmızı kart gösterilmesi gerektiğini belirterek, "Hakemler iyi niyetli. Bazen lehimize ya da aleyhimize hata yapabiliyorlar" diye konuştu.

Adanaspor futbolcusu Ersen Adem Gülüm ise arka arkaya alınan mağlubiyetlerin arkasından kendi sahalarında galip geldikleri için çok mutlu olduklarını anlatarak, "Yeni hocamız geldiğinden beri toplantı yapıyoruz. Biz bu maça final maçı olarak bakıyorduk. Ve ona göre hazırlandık. Çok iyi futbol oynayarak kazandık. Bu galibiyeti seri haline getirmeki istiyoruz. Artık Giresunspor maçına hazırlanacağız" dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Turhan Özyazanlar ise, sezonun en kötü futbolunu oynadıklarını ifade ederek, "Samsunspor lige başladıktan sonra zaman zaman iyi zaman zaman kötü futbol oynadı. Ancak bugün oynanan futbol en kötü futboldu" şeklinde konuştu.

ADANASPOR-SAMSUNSPOR MAÇININ ARDINDAN
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2009 Pazar 17:46:03
Güncelleme :11 Ekim 2009 Pazar 18:38:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?