4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kilosu 5 TL'ik ayakkabıya hücum!

KİLOSU 5 TL'LİK AYAKKABI İZDİHAMI

Adana'da Hangar mağazasının açılışında kilogramı 5 TL'ye ayakkabı satılması izdihama neden oldu.

Hangar Ayakkabıcılık A.Ş., merkez Seyhan ilçesi Barajyolu Caddesi Yeşilyurt Mahallesi'nde yeni bir şubesinin açılışını yaptı. Kilosu 5 TL'ye ayakkabı satılacağı haberinin daha önceden duyurulması üzerine açılışa yüzlerce kişi akın etti.

Açılış öncesi Hangar Ayakkabıcılık Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Selçuk, çok kaliteli ürünleri kiloyla sattıklarını belirterek, "Kilo ile ayakkabı satmayı ithal mallara karşı yerli malların ayakta durması için yaptık. Bunu büyük ölçüde başardık. Ayakkabılardan kar etmiyoruz. Hammadde fiyatına ayakkabı satıyoruz. Vatandaş sepet sepet ayakkabı alıyor" dedi.

Selçuk, Hangar mağazalarında sadece kilo ile satılanların değil diğer ürünlerin de ucuz olduğunu belirterek, Türkiye'de ucuz ayakkabı satılabileceğini gösterdiklerini söyledi.

Konuşmanın ardından Adana İl Müftüsü İsmail Canbolat'ın duasıyla açılış yapıldı. Açılışa katılan Adana Vali Yardımcısı Fikret Deniz, Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi ve Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk ellerini açarak duaya eşlik etti.

Açılışın ardından saatlerce dışarıda bekleyen vatandaşlar kiloyla ayakkabı almak için mağazaya hücum etti. Mağazadan sepeti alan vatandaşlar kilosu 5 TL olan ayakkabıları almak için adeta birbirini ezdi.

Vatandaşlar ayakkabının çok ucuz olduğunu, 5 TL'ye 5-10 tane ayakkabı aldıklarını, kampanyadan çok memnun olduklarını söyledi.

KİLOSU 5 TL'LİK AYAKKABI İZDİHAMI
KİLOSU 5 TL'LİK AYAKKABI İZDİHAMI
KİLOSU 5 TL'LİK AYAKKABI İZDİHAMI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 15:40:03
Güncelleme :13 Kasım 2009 Cuma 15:55:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?