3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Kimsesiz çocuklar yararına defile

Adana'da bir araya gelen 14 kuaför, Adana 0-6 Yaş Kimsesiz Çocukları Koruma ve Geliştirme Derneği'nde kalan çocuklar yararına bir saç defilesi düzenledi.

14 kuaförün öncülük ettiği saç defilesi, Roman kıyafeti giymiş bir dansçının gösterisiyle başladı. Dans gösterisinin ardından Orhan Boncukoğlu'nun koreograflığını yaptığı saç defilesi gerçekleştirildi.

Adana'nın en ünlü 14 kuaförü, ünlü manken Tuğba Altıntop ve 25 yerel mankenin saçlarına birbirinden ilginç şekiller yaptı. Defilede, birçok saç modeli izleyenlerin beğenisine sunuldu. Farklı saç modeli ve kıyafetle iki kez podyuma çıkan ünlü manken Tuğba Altıntop, büyük ilgi gördü. Defile sonunda, tüm mankenler podyuma çıkıp, kimsesiz çocuklara yardım çağrısında bulundu.

Adana 0-6 Yaş Kimsesiz Çocukları Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Fikriye Yeter, kuaförlerin kimsesiz çocuklar yararına yaptığı bu defileyi çok anlamlı bulduğunu söyledi. Kuaförlere ve destek verenlere teşekkür eden Yeter, "Ben çocuklarıma kimsesiz denmesinden rahatsız oluyorum. Çünkü o çocuklar devletin, sizlerin, bizlerin çocukları. Bu çocuklar kimsesiz değil. Kuaförlerimiz o kadar duyarlı bir iş yaptılar ki, herkesin örnek alması gerekiyor. El ele verdiler, günlerce uğraşarak bu defileyi hazırladılar. Biz bunun devamını bekliyoruz. El ele verirsek yapamayacağımız şey yok" dedi.

Manken şarkıcı Tuğba Altıntop da, bu defileye katılmayı seve seve kabul ettiğini söyledi. Altıntop, "Çocukları sevmeyen insan dünyadaki hiçbir varlığı gerçekten sevemez. Onlar anne ve baba şefkatinden gerçekten yoksunlar. Oradaki evlatlarımızı hem en güzel hem kötü günlerinde ziyaret etmeliyiz. Nasıl mezarlıkları, kabristanları ziyaret ediyorsak, bu çocuklarımızı da yalnız bırakmamalıyız" diye konuştu.


Büyük Sürmeli Oteli Akdeniz Balo Salonu'nda düzenlenen defileye yaklaşık 150 davetli katıldı. 

.
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2008 Pazartesi 14:19:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?