3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Kimsesiz çocuklara yılbaşı partisi

Adana Çocuk Sitesi ve Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklar, doğum günü ve yılbaşı partisinde gönüllerince eğlendi.


Vali İlhan Atış'ın eşi Birsen Atış tarafından Polisevi'nde organize edilen etkinlikte, Çocuk Sitesi'nde kalan kız çocuklarının doğum günü kutlandı. Daha sonra yılbaşı kutlamalarına geçilirken, Çocuk Sitesi ve Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklar doyasıya eğlendi.
Çocukların mutluluğuna ortak olan Birsen Atış, "Onlar bizim çocuklarımız. Yaşamlarında hep böyle mutlu olmalarını temenni ediyorum. Çok çalışarak okullarında da başarılı olup, topluma yararlı bireyler olmalarını arzu ediyorum” dedi.
Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri ile Polisevi müzisyenlerinin mini konser verdiği etkinlikte, davetliler tarafından çocuklara hediyeler verildi.


Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlediği resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere de ödüllerinin verildiği etkinliğe; Birsen Atış'ın yanı sıra; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın eşi Yıldız Durak, vali yardımcıları ve merkez ilçe kaymakamlarının eşleri, Seyhan ve Yüreğir belediye başkanlarının eşleri ve diğer davetliler katıldı.

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 14:26:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?