5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Kiralık kapkaç

Adana’da, bebeğiyle gezintiye çıkan bir kadının boynundaki altın kolyeyi kapıp kaçan 2 zanlı, polisin takibi sonucu kısa sürede yakalandı. Yakalanan zanlıların kullandığı aracın da kiralık olduğunu ortaya çıktı.

Olay, merkez Seyhan İlçesi Yurt Mahallesi’nde bugün sabah saatlerinde meydana geldi. 155 sokak Yenisu apartmanında oturan Dilek Erbaş (20), bebeğini gezdirmek isterken 2 kapkaççının saldırısına uğradı. Mağdur kadının verdiği bilgiler doğrultusunda çalışma başlatan emniyet güçleri söz konusu aracın peşine düştü. Kiraladıkları 01 TU 950 araçla, kadının boynundaki altın zinciri kapıp kaçan zanlılardan Kamil C. (24), Kurtuluş Mahallesi ara sokaklarında sıkıştırılarak yakalandı. Çalıntı altın zincir de otomobil içerisinde ele geçirilirken, diğer zanlı Kemal D. (23) ise saklandığı çay ocağında yakalandı.

Zanlılar, teşhis için Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken basın mensuplarının çekim yapmalarına tepki göstererek yüzlerini gizlemeye çalıştı. Emniyet müdürlüğüne gelen Dilek Erbaş, her iki zanlıyı da teşhis ederken, çocuğunu gezdirmek için apartmandan indiğinde şahıslardan birisinin araçtan inerek gelip boynundaki zincirini aldığını söyledi.
Olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2005 Perşembe 12:33:14
Güncelleme :20 Mayıs 2005 Cuma 13:18:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?