4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kirişçi'den yol sözü

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı, AK Parti Adana Milletvekili Vahit Kirişci, Adana Keresteciler Sitesi’ni ziyaret ederek esnafa yol sözü verdi.

Keresteciler Sitesi Başkanı Mehmet Yalçın, ziyaret sırasında, en büyük sorunlarının yol, elektrik ve güvenlik olduğunu söylerken, 1985 yılından itibaren varlığını sürdüren Keresteciler Sitesi’nin bu sorunları bir türlü aşamadığını anlattı.
Vahit Kirişci ise yolların yapılması konusunda söz verirken, esnafın yanında Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ı telefonla arayarak bu konuda bilgilendirdi ve olumlu bilgileri paylaştı.

Esnafı tek tek gezen ve sorunlarını dinleyen Kirişci, ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek, “Yollarınızı Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile konuştum. Daha detaylı olarak kendisiyle görüşeceğim. Zaten kendisi bu konularda uzman bir isim. Hiç merak etmeyin elimizden ne gelirse çözmeye çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Elektrik konusunda da TEDAŞ Müdürü Mahmut Dalkır ile konuşacağım. Bu konuda da ısrarlı olacağım. Güvenlik konusunda zaten yeni emniyet müdürümüz Salih Kesmez’i ziyaret edeceğiz. Kendisine taleplerinizi ileteceğim” dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 14:52:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?