4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kitabın kalbi Adana'da atacak

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş., Türkiye Yayıncılar Birliği ve Çukurova Fuarcılık (ÇUFAŞ) işbirliğiyle Adana Büyükşehir Belediyesi ve Altın Koza'nın katkılarıyla organize edilen "Çukurova 2. Yurtiçi-Yurtdışı Eğitim Kurumları ve Eğitim Gereçleri Fuarı" 10 Ocak Cumartesi günü açılacak.

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuar, Altınkoza 3. Edebiyat Festivali ile eş zamanlı olarak düzenlenecek. 185 yayınevinin katılacağı, 86 etkinliğin düzenleneceği ve 350 yazarın konuk edileceği 9 günlük fuarlar süresince, söyleşiler, paneller, şiir-dinletileri ve imza günleri gerçekleştirilecek.

Fuara, Muzaffer İzgü, Doğan Hızlan, Füruzan, Zeynep Oral, Mahmut Makal, Talip Apaydın, Ataol Behramoğlu, Sennur Sezer, Alev Coşkun, Sevgi Özel, Mine G. Kırıkkanat, Deniz Kavukçuoğlu, Banu Avar, Mustafa Balbay, Server Tanilli, Şükrü Erbaş, Tarık Günersel, Özcan Karabulut, Haluk Gerger, Eugene Schoulgi gibi pek çok yazar, şair ve akademisyen katılacak.

Türk edebiyatı ve özellikle gülmece yazınıyla çocuk edebiyatına 70'in üzerinde eseriyle önemli katkılarda bulunan Adanalı yazar Muzaffer İzgü, Çukurova 2. Kitap Fuarı'nın onur konuğu olacak. İzgü, 10-14 Ocak tarihleri arasında etkinlikleri ve imza günleriyle okurlarıyla buluşacak. TÜYAP Adana A.Ş. 10 Ocak'ta düzenleyeceği tören ile İzgü'ye Şükran Plaketi verecek. TÜYAP Adana A.Ş. tarafından Muzaffer İzgü adına düzenlenen kitap, fuar katılımcılarına dağıtılacak. Katılımın ücretsiz olduğu bildirilen fuarlar 10-17 Ocak tarihleri arasında 10.30-20.30, kapanış günü olan 18 Ocak tarihinde ise 10.30-19.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

iha
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2009 Çarşamba 16:05:14
Güncelleme :7 Ocak 2009 Çarşamba 16:11:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?