2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Kitap gelirlerini bağışlayacak

Adana'da 1. Sınıf Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Anmak, "Seviyor muyum Nedir?" ve "Yüreğin Çehresi" adlı kitaplarının gelirini sivil toplum örgütlerine bağışlamak üzere 21 Kasım'da imza günü düzenleyecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kendisine "Halk Şairi" unvanı verilen Anmak'ın; "Kelebek Düşleri", "İlk Aşkım", "Gülümse Ne Olur", "Sensiz Hüzün Var", "Savrulur Giderim", "Bir Sevda Öyküsü", "Sevgi Adası", "Yarın Henüz Doğmadı", "Mum Işığında" adlı yayınlanmış 9 şiir kitabı daha bulunuyor.

Şiir kitaplarında genellikle aşkı ve özlemi anlattığını belirten Anmak, Nazım Hikmet, Atilla İlhan, Necip Fazıl Kısakürek, Aşık Veysel, Hasan Hüseyin Korkmazgil, Cemal Süreya ve Orhan Veli gibi güçlü kalemlerden etkilendiğini ifade etti.

Şiirleriyle, çeşitli platformlarda ödüller alan Anmak, kamu yararı için faaliyet gösteren kamu ve sivil toplum kuruluşlarına yaptığı kitap bağışlarıyla da biliniyor. Anmak, "Seviyor muyum Nedir?" adlı şiir kitabı ve "Yüreğin Çehresi" adlı romanının gelirini de 21 Kasım Cuma günü saat 13.00'da Baraj Yolu 7. Durak'ta bulunan Yaprak Kınaevi'nde düzenleyeceği tanıtım ve imza gününde sivil toplum örgütlerine bağışlayacağını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 10:11:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?