5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Kız meselesi silahlı çatışmaya dönüştü

Adana'da 2 grup arasında kız meselesi yüzünden çıkan tartışma sonucu 2 kişi silahla vurularak yaralandı. Olay, Şehit Duran Mahallesi 42 Sokak üzerinde meydana geldi. Polis kaynaklarından alınan bilgiye göre, konfeksiyon işletmecisi Mehmet Bozok (40) ve kardeşi Hikmet Bozok (35) ile 4 kişi arasında tartışma çıktı.

Aynı yerde bulunan konfeksiyon atelyesinden çıkan 2 genç kıza sataştıkları gerekçesiyle çıktığı ileri sürülen tartışmanın ardından kimlikleri henüz belirlenemeyen 4 kişi, olay yerinden ayrılıp bir süre sonra geri döndü. İkinci tartışmanın ardından kimliği meçhul 4 kişi, Bozok kardeşlere silahla ateş etti. Olayda Mehmet Bozok sol kolundan, kalçasından ve göğsünden, kardeşi Hikmet Bozok ise sağ bacağından yaralandı.

Yaralı kardeşler, Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Mehmet Bozok'un durumunun ciddi olduğu bildirildi. polis, olay yerinde yaptığı araştırmada, 4 adet boş kovan buldu. Silahlı saldırganlardan birinin siyah gömlek ve siyah pantolan, birinin de yeşil gömlek ile askeri renkli pontolan giydiği bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2005 Pazar 12:45:05
Güncelleme :24 Temmuz 2005 Pazar 12:54:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gül yüksel IP: 192.246.231.xxx Tarih : 14.05.2006 21:44:19
habercilerimizin mümkün olan en kısa zamanda pantolon yazmayı öğrenmeleri ya da bir durum karşısında emin olamadıklarında kaynaklara (örn:sözlük) bakmaları gerekmektedir. en azından yorumlarla ilgili duyarlılığınızı söz konusu yayımladığınız metinler olunca da sürdürmenizi bekliyoruz. "LÜTFEN DİKKAT! Yapmış olduğunuz yorum editörlerimizin denetiminden geçtikten sonra yayınlanacaktır."