4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kızgın sürücü aracını yaktı!

Adana bir kişi, trafik polisinin yazdığı cezaya kızarak yol ortasında kamyonetini yaktı.

Edinilen bilgiye göre, kamyoneti ile nakliyatçılık yapan Cemal Karasu'ya (35) trafik polisleri merkez Seyhan ilçesindeki Bakım Yurdu Caddesi Erciyes Kavşağında aracın arkasında yolcu taşıdığı gerekçesiyle bin 500 TL ceza kesti. Cezayı çok bulan Cemal Karasu, aracını aynı yerden 100 metre uzakta benzin dökerek ateşe verdi.

Yanan kamyoneti olay yerine gelen itfaiye ekipleri güçlükle söndürdü. Araç sahibi Cemal Karasu, daha sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Araç, polisler ve vatandaşlar tarafından yol kenarına çekildi.

Kamyonetin sahibi Karasu ağlayarak, "İki çocuğumu aracın arkasına bindirdiğim için bana ceza kestiler. Aracımın değeri 2 bin TL etmez ama bana bin 500 TL ceza kestiler" dedi.

Karasu'nun oğlu, A. C. Karasu (16) ise "Trafik polisi, aracın arkasına bindiğimiz için bizi durdurdu ve araca 500 TL ceza kesti. Babamın bin TL vergi borcu vardı, parası olmadığı için onu ödeyememişti. Polisler onu da ekleyerek bin 500 TL ceza kesti. Babam da bunun üzerine benzin dökerek aracı yaktı" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2009 Perşembe 09:36:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?