4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kızılay Genel Başkanı Adana'da

Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali ile yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Sefa Saygılı ve Hayati Çetin bölge toplantısı için Adana'ya geldi.

Küçükali, ilk olarak Kızılay Adana Şube Başkanı Mehmet Sağlam ile birlikte, Adana Valisi İlhan Atış'ı makamında ziyaret etti.Kızılay Adana Şubesince verilen iftar yemeğine Adana Valisi İlhan Atış, Genel Başkan Tekin Küçükali, yönetim kurulu üyeleri, Prof. Dr. Sefa Saygılı, Hayati Çetin, Vali Yardımcısı Haluk Sezen, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgaffur Büyükfırat, Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölekı ile 36 şube başkanı katıldı.

İnci Oteli'ndeki Bölge Başkanları toplantısında konuşan Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, Kızılay'ın dünya yardım kuruluşları içerisinde ilk beşte olduğunu, ancak bunun yeterli olmadığını söyledi. Küçükali, şube başkanlarından belirledikleri hedefe ulaşmaları için daha çok gayret göstermelerini istedi.
 

Kızılay Adana Şube Başkanı Av. Mehmet Sağlam da konuşmasında, "Gönüllülük esasına dayalı olarak yapmış olduğumuz çalışmalarda gördüğümüz yoğun ilgi bizleri mutlu etmektedir. Kızılaycılık ruhu ile yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda insanlığa hizmet etmenin onurunu yaşıyoruz" dedi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2009 Salı 15:31:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?