4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kızını evde unutmuş!

Adana'da hasta ziyaretine giden anne, çocuğunu evde unuttu. Evin balkonuna çıkan çocuğun yardım istemesi üzerine vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis, anneye ulaşabilmek için uzun süre uğraştı.

Edinilen bilgiye göre Hatice K. (35), 7 yaşındaki kızı Zeliha K.'yi Kurtuluş Mahallesi, Ramazanoğlu Caddesi üzerindeki Arzu Amber Apartmanı'nın 2. katında bulunan evlerinde akşam saatlerinde yalnız bırakarak, hasta olan bir yakınını ziyarete gitti.

Hatice K., kızına 1 saat sonra eve döneceğini söyledi ancak aradan geçen 1.5 saatin ardından anne eve dönmeyince kızı korkuya kapıldı. Zeliha K.'nın evlerinin balkonuna çıkarak yardım istemesi üzerine yoldan geçen vatandaşlar durumu 155 Polis İmdat Hattı'na bildirdi. Polis ekipleri, kısa sürede evin bulunduğu yere gelerek, balkondaki çocuktan bilgi almaya çalıştı.

Çocuk, polisin 'Annen nereye gitti?' şeklindeki sorusuna 'Partiye gitti' cevabını verdi. Polis, anne Hatice K.'nın seçim çalışmaları için bir siyasi partinin seçim bürosuna gittiğini düşünerek, anneyi aramaya başladı. Çocuktan annesinin cep telefonu numarasını alan polis, defalarca aramasına rağmen anneye ulaşamadı. Bu sırada polis, balkonda bekleyen çocuğa üşümemesi için içeriye girerek üzerine bir şeyler giymesini söyledi. Bu diyalogun ardından komşulardan birinin yardımıyla anneye ulaşıldı.

1 saat kadar sonra eve gelen anne Hatice K.'nin hasta olan teyzesini ziyarete gittiği ve kızını evde unuttuğunu söylediği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 10:32:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?