4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kocadan eşine ilginç sürpriz

ADANALI KOCADAN EŞİNE EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDE İLGİNÇ SÜRPRİZ

Adanalı Adem Dinçer, 12. evlilik yıldönümünde eşiyle tanıştığı yere dev pankart asıp, karanfillerle süslediği fotoğraflarını bırakarak eşine ilginç bir sürpriz yaptı.

35 yaşındaki Adem Dinçer, 12 yıl önce evlendiği 31 yaşındaki eşi Zeynep Dinçer'e ilginç bir evlilik yıldönümü kutlaması hazırladı. Dinçer, eşiyle ilk tanıştığı yere karanfillerle süslediği eşinin ve kendisinin fotoğraflarını koydu. Bir de kalpli dev bir pankart asan Dinçer, pankartın üzerine de "Seninle nice mutlu 12 senelere, seni çok seviyorum aşkım" yazdı. Pankart için 700 TL harcayan Dinçer, eşiyle 10 Aralık 1997'de Koza Oteli önünde kaldırımda tanıştıklarını belirterek, "Ben o gün gibi hatırlıyorum.

Koza Oteli'nin önünden geçiyordum, kaldırımda bekleyen güzel bir kız gördüm. Benim dikkatimi çekti. Kızın yanına geldim. Tanışmak istedim. Önce Zeynep tanışmak istemedi. Ancak ben ısrar edince telefon numarasını aldım ve ertesi gün buluştuk. 3 ay içinde de evlendik" dedi.

Eşini çok sevdiğini, onun her şeyin iyisine layık olduğunu belirten Dinçer, "Eşim benim için çok önemli. Evliliğimizin üzerinden 12 yıl geçti ama onu ilk günkü gibi seviyorum. Bugün evlilik yıldönümümüz. Ama o İstanbul'da ailesinin yanında. Biz ilk kez ayrı bir evlilik yıldönümü geçireceğiz. Bu nedenle ben ona sürpriz hazırladım" diye konuştu.

Dinçer, yaptığı sürprizle onu ne kadar çok sevdiğini anlatmaya çalıştığını, onu çok sevdiğini bütün dünyaya göstermek için bunları yaptığını ifade ederek, "Onunla tanışıp evlendiğim için çok şanslıyım. O benden hediye beklerken ona böyle bir jest yapıyorum" dedi.

Yoldan geçen vatandaşların da pankart dikkatini çekti. Yaşlı bir vatandaş pankartın gençlere örnek olması gerektiğini, kendisinin 10 yıl önce buna benzer bir jest yaptığını ancak kendisinin yaptığı jestin daha küçük olduğunu, bunu yapan kişiyi kutladığını söyledi.

4 yıllık evli bir şahıs da, eşine bu tür bir jest yapmak istediğini ancak imkanları el vermediğini, pankartla evlilik yıldönümünü kutlayan kişiyi tebrik ettiğini belirtti. Eşi ise, kocasının kendisine pankartlı kutlama yapması halinde hoşuna gideceğini söyledi.

ADANALI KOCADAN EŞİNE EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDE İLGİNÇ SÜRPRİZ
ADANALI KOCADAN EŞİNE EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDE İLGİNÇ SÜRPRİZ
ADANALI KOCADAN EŞİNE EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDE İLGİNÇ SÜRPRİZ
ADANALI KOCADAN EŞİNE EVLİLİK YILDÖNÜMÜNDE İLGİNÇ SÜRPRİZ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 15:28:04
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 16:58:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?