2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

'Kocam beni erkeklere satıyordu'

Adana’da bir hafta önce kaybolan ve annesinin bulunması için savcılığa başvurduğu bir çocuk annesi 24 yaşındaki D.Y. ortaya çıktı. Genç kadın eşinin kendisine barlarda konsomatrislik yaptırarak erkeklere pazarladığı için kaçtığını ileri sürerken, eşi 35 yaşındaki M.Y. ise iddiaları yalanladı.


Yüreğir İlçesi’ne bağlı Sofulu Beldesi’nde oturan 61 yaşındaki A. G., 4 gün önce Cumhuriyet Savcılığı’na giderek kızı D.Y.’nin 3 gündür kaybolduğunu, kızını uyuşturucuya alıştırıp, erkeklere para karşılığı sattığını iddia ettiği damadı M.Y. hakkında suç duyurusunda bulundu. Anne A.G., “Kızımı bulun. Damadım kızımı geneleve satmış olabilir” dedi. D.Y., gazetelerde kaybolduğu yönündeki haberleri okuyunca ortaya çıktı.

Akrabalarıyla birlikte Cumhuriyet Savcılığı’na giden D.Y. kendisini uyuşturucuya alıştırıp 4 yıldır para karşılığı fuhuş yaptırdığını öne sürdüğü 9 yıllık eşi M.Y.’den şikayetçi olan D.Y. şunları söyledi:
“M.Y., beni 14 yaşında kaçırdı. Kendisiyle evlenmek zorunda kaldım. Kızımız olduktan sonra beni esrar, eroin, uyuşturucu hap, alkol içmeye alıştırdı. Yıllar sonra ablasının genelevde çalıştığını öğrendim. 4 yıldır erkeklere satıyor. Önceleri barlarda konsomatrislik yaptırdı. İlişkiye girmiyordum. Sadece bara gelen erkeklerle sohbet edip bol bol alkol içmelerini sağlıyordum. Daha sonraları beni fuhuşa sürükledi. Uyuşturucuyu verdikten sonra kendimden geçiyordum. Bu halimden yararlanıp beni para karşılığı erkeklere satmaya başladı. Fuhuş sırasında çok gasp edildim. Kendisini cep telefonuyla arayıp gaspa uğradığımı söylememe rağmen bana yardıma gelmedi, ‘polise git’ dedi. Çok kötü günler yaşadım. Korktuğum için kendisine dayandım. Kaçmadan bir kaç gün önce yaşadıklarımı anneme anlatmıştım. Gücüm kalmayınca kaçmaya karar verdim. Birlikte bir dinlenme tesisindeki havuza gittik. M.Y. orada içip sızdı. Ben de kaçtım. Evdeki tüm eşyalarımı sattım. Beni cep telefonuyla devamlı tehdit ediyor. Geri dönmemi istiyor. Genelevde çalışan ablaları ‘Bizim nikahımız altında, geri dönüp çalışmaya devam edecek’ diyorlarmış. Artık düzgün bir yaşamım olmasını istiyorum. Kendisiyle de en kısa sürede boşanacağım.”


Eşi ile adliyede karşılaşan ancak birbirlerinden uzak duran M.Y. ise oturduğu evindeki eşyaları boşalttığı için kayınvalidesi A. G. hakkında suç duyurusunda bulundu. Eşini çok sevdiğini belirten M.Y., “Nikahlı eşimi nasıl satarım? İsmini bile parmağıma koluma kazıdım. Annesinin etkisinde kalıp böyle konuşuyor. Asıl annesi kadın satıcısı” dedi.


Cumhuriyet Savcılığı, her iki iddia ile ilgili incelemesini sürdürüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2008 Cumartesi 12:29:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?