5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Kocasına kızıp, oğlunu rehin aldı!

Adana'da, kocasına kızan bir kadın, oğlunu bıçakla evde rehin aldı. Polise kapıyı açmayan kadın, itfaiye merdiveniyle balkondan eve giren polis ve itfaiye ekiplerince etkisiz hale getirildi.

Olay, saat 11.00 sıralarında Emek Mahallesi 19 Sokak Çamlık Apartmanı Kat 8 Numara 25'te meydana geldi. Sürekli kocasını ve çocuklarını dövdüğü iddia edilen 3 çocuk annesi Münevver Gül (40), eşi Mustafa Gül'e kızarak oğlu Mehmet'i (15), ekmek bıçağı ile evde rehin aldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri kadını ikna edemeyince bir apartman sakini devreye girdi. Aynı apartmanda oturan kadın, kaymakamlıktan geldiğini ve kendisine yardımcı olacağını söyleyerek Münevver Gül'ü ikna etmeye çalıştı, ancak başarılı olamadı. Eylemini yaklaşık 1 saat sürdüren Münevver Gül, kapıyı çilingir vasıtasıyla açmaya çalışan polislere de çocuğunu öldürme tehdidinde bulundu. Bunun üzerine kapıyı açıp içeri girmekten vazgeçen polis, 8. kattaki daireye bu kez itfaiye merdiveni ile balkona ulaşarak girdi.

Kadını etkisiz hale getiren polis ve itfaiye ekipleri, önce çocuğu, daha sonra kadını evden çıkardı. Anne ve oğlun her ikisinin de başından yaralı oldukları görülürken, komşuları psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Münevver Gül'ün eşi ve çocuklarını sürekli dövdüğünü, zaman zaman eşini eve almadığını söyledi.

Anne-oğul, daha sonra olay yerine gelen ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2005 Pazartesi 16:50:13
Güncelleme :19 Temmuz 2005 Salı 14:34:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?