30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Koçyiğit yarın ödülünü alacak

Adana'da düzenlenen 14. Altın Koza Film Festivali'nde "Türk Sineması'nda Bir Usta Oyuncu" ödülü yarın yapılacak törenle Hülya Koçyiğit'e verilecek. 

Yarın akşam saat 20.30'da Adana Büyükşehir Belediye Tiyatro Salonu'nda düzenlenecek törende Hülya Koçyiğit'e "Türk Sineması'nda Bir Usta Oyuncu" ödülü verilecek. Festival konukları ve Adanalı sinemaseverlerin katılacağı gecede "Kurbağalar" filmi gösterilecek. Ayrıca başrolünde yer aldığı "Derman", "Herhangi Bir Kadın" ve "Şellale" filmleri de festival kapsamında sinemaseverlerle buluşacak.
 
Bu arada, Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda yer alan filmlerin galaları devam ediyor. Filmlerin yönetmenlerinin, oyuncularının katılacağı "Küçük Kıyamet", "Barda", "Mavi Gözlü Dev" filmlerinin galaları Ariplex Cemalpaşa Sineması'nda, "Beynelmilel", "İlk Aşk", "Cenneti Beklerken" filmlerinin galaları Cinebonus Sineması'nda gerçekleşecek.
 
Festival kapsamında "Sinema Şöleni" başlığı altında, 15 bölümde 150 film Cinebonus Sineması, Cemalpaşa Ariplex Sineması, Büyükşehir Belediye Tiyatro Salonu, Adana Kültür ve Sanat Merkezi, Merkez Park Açık Amfi Tiyatrosu'nda Adanalı sinemaseverlerle buluşacak.
Ayrıca, "Okullar Sinemada, Sinema Okullarda" bölümü ile ilköğretim öğrencilerine, görme ve duyma engelli çocuklara film gösterimleri de devam edecek.
iha
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2007 Çarşamba 11:12:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?