4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Kombine biletler satışa çıkıyor

TFF 2. Lig B Kategorisi takımlarından Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Metin Türk perşembe gününden itibaren kombine bilet satışlarının başlayacağını söyledi.

Türk, Aytaç Durak Tesisleri'nde yeni sezon kombine biletlerinin tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada bu sezonun Adana Demirspor'un şampiyonluk sezonu olacağını ifade etti.

Yönetim olarak şampiyonluk için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Türk, "Hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz. Bir çok kalıcı gelir kaynakları konusunda yapılan çalışmaların yanı sıra yeni sezonun kombine kartlarını perşembeden itibaren satışa sunuyoruz. Fiyatlarını ise, numaralı tribün 260 TL, maraton tribünü 110 TL ve protokol tribünü 2 Bin TL olarak belirledik. Herkesin ilgisini bekliyoruz" dedi.
Türk, kombine satışında "Demirspor flexi kredi kartı" olanın ayrıcalığı olacağına dikkat çekerek şunları kaydetti:

"Demirspor flexi kredi kartı olan bir taraftarımız, yüzde 20 indirimli bir şekilde kombine kartını alabilecek. Ayrıca da 6 taksit yaptırma imkanı bulabilecek. Flexi kredi kartının ayrıcalığı bununla da sınırlı değil. Flexi Demirspor kredi kartı olup kombine kartı alana bir adet Demirspor formasını ücretsiz olarak vereceğiz. Demirspor flexi kartı olmayan taraftarlarımıza indirim yapılmayacak ve forma verilmeyecek."
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 17:02:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?