2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

'Kombine'ler satışa çıkıyor

ADANA'DA 'KOMBİNE'LER SATIŞA ÇIKIYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor'da 'kombine bilet' satışlarının yarın başlayacağı bildirildi. Kulüp Basın Sözcüsü Bülent Uzel ise, turuncu-beyazlı taraftarların üzerine düşeni yapacağına inandıklarını söyledi.

Toros Kaplanı'nda 2011-2012 Futbol Sezonu için 'kombine bilet' satışlarının yarın başlayacağı belirtilirken, yeni sezon için 10 kişiden oluşan localar için 30 bin TL, protokol için 2 bin TL, Kapalı A Üst için 500-750 TL alınacağı belirtilirken, Kapalı Alt 300 TL ve Maraton Tribünü'nün de 150 TL'den ücretlendirildiği kaydedildi. Taraftarların söz konusu 'kombine bilet' fiyatlarını taksitle de ödeyebileceği belirtilirken, bu kapsamda Garanti, TEB, Denizbank, Şekerbank, ING Bank, Fortis, Yapı Kredi, Vakıfbank, Anadolu Bank ve Finansbank ile sözleşme imzalandığı hatırlatıldı. Biletlerin yarın sabah 09.00-21.00 saatleri arasında Gazipaşa Bulvarı üzerinde yer alan Modex adlı ayakkabı mağazasından temin edilebileceği bilgisi verildi.

Öte yandan, kombine bilet satışlarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kulüp Basın Sözcüsü Bülent Uzel, satışa sunulan biletlere yoğun ilgi gösterilmesini beklediklerini, satışların da geçen yıla göre artacağını öngördüklerini söyledi. Uzel, başarı için herkesin elini taşın altına koyarak sorumluluk üstlenmesi gerektiğini belirterek, “Yeni sezonda takımımızın hedefi şampiyonluk ve inanıyorum ki, büyük Adanaspor taraftarı bizleri bu yolda yalnız bırakmayacak. Kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda mutlaka tribünlerin gücünü futbolcularımız hissetmeli. Geçen yılın aksine kapalı ve maraton tribünlerine yönelik kombine bilet fiyatlarında indirime gidildi. Herkes üzerine düşeni en iyi şekilde yerine getirdiğinde başarı da kendiliğinden gelecektir” dedi.

ADANA'DA 'KOMBİNE'LER SATIŞA ÇIKIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2011 Salı 14:42:04
Güncelleme :19 Temmuz 2011 Salı 16:25:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?