29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Kömür sobası ölüme neden oldu

Adana'da ikiz kardeşi ile birlikte oyun oynadığı sırada kömür sobasından çıkan alevlerin etkisi ile elbisesi tutuşan 2 yaşındaki Elif Alptekin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre evde annesi Mesude Alptekin'in mutfakta yemek yaptığı sırada ikiz kardeşi ile birlikte soğuktan etkilenmemek için kömür sobasının bulunduğu odada oyun oynayan 2 yaşındaki Elif Alptekin, bir süre sonra çığlık atarak ağlamaya başladı. Gülpınar Mahallesi, 147 Sokak, numara 11'de saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda, çığlıkları duyarak odaya koşan anne Mesude Alptekin, acı tablo ile karşı karşıya kaldı. Büyük bir şok yaşayan ve telaşlanan anne Alptekin, alevleri hemen söndürüp, küçük Elif'i banyoda musluğun altına tutarak, vücudunu soğutmaya başladı.

Ancak bunda başarılı olamayan anne, durumu hemen 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, küçük Elif'i alarak, Özel Yüreğir Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Burada ilk müdahalesi yapılan ve gözlem altına alınan Elif Alptekin, akşam saatlerinde uygulanan tedaviye karşılık vermeyerek, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İkizi ile birlikte oyun oynarken feci şekilde yanan ve hayatını kaybeden Elif'in ölümü ile ilgili olarak polis soruşturma başlattı.

 

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2007 Perşembe 11:00:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?