1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Konfeti yağmuru

SEYFETTİN YILMAZ’A ALADAĞ’DA KONFETİ YAĞMURU

Milliyetçi Hareket Partisi Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz’ı Aladağlılar konfeti yağmuruna tuttu.

Yılmaz, Aladağ’ın önce Akören Beldesini ziyaret etti. Burada esnafları gezen ve vatandaşlarla görüşen Yılmaz, daha sonra Başpınar Yaylası’na geçti.

Başpınar ziyaretinden sonra Aladağ ilçe merkezinde Aladağ Belediye Başkanı Yusuf Baş, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Güngör ve MHP Aladağ İlçe Başkanı Ali Demir ile birlikte esnaf gezisinde bulundu.

İlçe merkezindeki ziyaretler sırasında Şadi Altınöz isimli bir vatandaş Yılmaz’ı sık sık konfeti yağmuruna tuttu. Yılmaz Aladağ’da seçim otobüsü üzerinden yaptığı konuşmada 9 yıllık Ak Parti iktidarının uygulamalarını eleştirdi. Adana’da ise AK Partili Milletvekillerinin Adanalı bir tek bürokratı bırakmayarak hepsinin tayinini çıkardıklarını söyleyen Yılmaz, işsizlikte Türkiye birincisi olan Adana’da 38 fabrikanın kapandığını, 40 bin kişinin işsizler ordusuna katıldığını vurguladı.

Adana’da istihdama yönelik kamu yatırımlarının yapılmadığının altını çizen Yılmaz, 12 Eylül 2010 Referandumu öncesi Aladağ ilçesine gelen AK Partili Milletvekillerinin Akören-Aladağ arasındaki karayoluna 1 Mart tarihinde başlayacağına dair müjdeler verdiğini hatırlatarak, “Aradan üç ay geçti yine sözünde durmadılar. Bu yolu yaptırmak MHP iktidarında bize nasip olacaktır” dedi.

Yılmaz ve beraberindekiler daha sonra stabilize yoldan Dölekli, Kökez, Büyük Sofulu, Gerdibi köyleri ile Pozantı’nın Çamlıbel ve Hamidi’ye köylerini ziyaret etti. Yol boyunca toz yutan Yılmaz, “Aladağ- Pozantı yolunu biz asfaltlayacağız. Bir ülkenin ve bölgenin kalkınmasının göstergesi yollarının yapımından geçmektedir. Ama gördük ki, Akören- Aladağ- Pozantı arasındaki tüm yollar aşılamaz durumdadır. Bir yayla ve dağ turizminin merkezi olabilecek Aladağ’ın yolları bozuktur. Ayrıca Aladağ-Karaisalı yolu da aynı şekilde içler acısıdır. Hizmete susamış olan Karaisalı-Aladağ ve Pozantı’ya hizmet nasıl getirilirmiş MHP iktidarında herkes görecektir” diye konuştu.

SARIÇAM’DA CHP VE DP’DEN MHP’YE DESTEK

MHP Adana milletvekili Adayı Seyfettin Yılmaz, Sarıçam ilçesine bağlı Cerenli, Karlık köylerine yaptığı ziyaret sırasında bugüne kadar CHP’ye destek veren Faruk Karabudak ile DP’ye destek veren Hüseyin Turgut ve Ahmet Emlik’in 50 kişilik ailesi ile birlikte MHP’ye destek vereceklerini açıklamasından büyük moral kazandı. Yılmaz, “Bugüne kadar değişik partilere oy vermiş, hatta AK Parti’ye oy vermiş vatandaşlarımızdan, Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca en kritik seçim olan 20 Haziran seçimlerin için bir kez daha düşünmelerini istiyoruz. Bu seçim Türkiye’nin var olma ya da yok olma seçimidir. Büyük Ortadoğu Projesi (BOP)un oyununun son perdesi Türkiye’de sahnelenecektir. Bundan 6 yıl önce ABD Dışişleri eski Bakanı Condoleezza Rice aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 21 ülkede rejim değişikliğine gidileceğini açıklamıştı. BOP’un istediği şekilde Ortadoğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde gerekli değişikliklere gidilmiştir. Sıra Türkiye’dedir. Buna karşı duracak olan tek parti ise MHP’dir” dedi.

BOP gereği hazırlanan haritalarda içerisinde Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu bölgesinin de bulunduğu, Suriye, İran ve Irak’ın da dahil edildiği Büyük Kürdistan Projesi hayali için basılan düğmeyi önlemenin yolu MHP’nin güçlü bir şekilde iktidara gelmesi olduğunu kaydeden Yılmaz, “Bizim arkamızda medya başta olmak üzere çeşitli güçler yok ama, bizim arkamızda Cenab-ı Allah ve yüce Türk Milleti vardır” şeklinde konuştu.

MHP Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Özcan, MHP’nin her geçen gün büyüdüğünü, parti üzerinde oynayan oyunların tutmadığını ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını belirterek, “Şehir Merkezlerinin yanı sıra Kızılkaş köyümüzde olduğu gibi kırsal kesimde partimiz güç kazanmaktadır. MHP, Türkiye’nin en büyük sürpriz yapan partisi olacaktır” dedi.

SEYFETTİN YILMAZ’A ALADAĞ’DA KONFETİ YAĞMURU
SEYFETTİN YILMAZ’A ALADAĞ’DA KONFETİ YAĞMURU
SEYFETTİN YILMAZ’A ALADAĞ’DA KONFETİ YAĞMURU
SEYFETTİN YILMAZ’A ALADAĞ’DA KONFETİ YAĞMURU
SEYFETTİN YILMAZ’A ALADAĞ’DA KONFETİ YAĞMURU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2011 Cuma 09:19:00
Güncelleme :27 Mayıs 2011 Cuma 09:52:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?