4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Konsomatris kavgasında 2 ölü, 3 yaralı

Adana'da bir otelin lobisinde iki grup arasında çıkan ve 2 kişinin ölümü, 3 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı çatışmanın, konsomatris meselesi yüzünden çıktığı anlaşıldı.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesi Abidinpaşa Caddesi üzerindeki bir otelin lobisinde, 06.15 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Toros Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir barda çalışan 3 konsomatris, iş yeri sahibiyle aralarında anlaşmazlık çıkınca işten ayrıldı. Konsomatrisler daha sonra Abidinpaşa Caddesi üzerindeki bu otelin barında işe başladı. Yanından ayrılan konsomatrislerin otelde çalışmasına sinirlenen bar işletmecisi Kemal Ügü (27), otele giderek çalışanlardan birisini tartaklayıp ayrıldı. Otelin sahibi Ahmet S. (30), olayı öğrendikten sonra Kemal Ügü'yü telefonla arayarak kendisinin otelde olduğunu söyledi.

Bunun üzerine Kemal Ügü, yanına adamlarını da alarak, saat 06.00 sıralarında otele geldi. Otelde tartışmayla başlayan kavgada karşılıklı silahlar kullanılınca ortalık kan gölüne döndü. Çıkan çatışmada Kemal Ügü, otel çalışanlarından Veysi Ulukan (48) hayatını kaybetti. Olayda, otel sahibi Ahmet S., otel çalışanlarından Halil K. (26), kardeşi Muhammet K. (22) yaralandı. Yaralılar, Adana Devlet Hastanesi, Adana Numune Hastanesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Maktullerin cesetleri, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili olarak 15 kişinin ifadesi alınmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü ve tahkikatın devam ettiği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 13:47:02
Güncelleme :21 Şubat 2009 Cumartesi 13:53:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?