4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Konteynırlı ekipler caddeleri temizliyor

SARIÇAM’DA GEZİCİ KONTEYNIRLI EKİPLER CADDELERİ TEMİZLİYOR

Sarıçam Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nün, cadde temizlikleri için oluşturduğu ekip göreve başladı. Sarıçam’ın ana cadde ve arterleri gezici ekiplerce temizleniyor.

Sarıçam Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçede yürüttüğü temizlik hizmetlerine yeni araçlar eklemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde çöp toplama araçlarını hizmete sokarak ilçenin tüm yerleşim birimlerinde çöpleri günlük alan temizlik işleri artık ana cadde ve arterlerinde temizlik hizmetlerini yürütmeye başladı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından satın alınan 10 adet konteynır ile görevliler başta Kozan Caddesi, Kürkçüler, Suluca ve İncirlik’te ana caddelerin kaldırımları süpürülerek, kağıt, çöp ve poşet atıkları tek tek toplanıyor.

Şu anda, yaklaşık 5 kilometrelik Kozan Yolu ile mahallerden bu caddeye çıkan bağlantı yollarının kaldırımlarının temizliğini yürüten Sarıçam Belediyesi, 1 Ocak 2010’dan itibaren de bütün ara yollarda başlatacak.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, ilçede belediye hizmetlerinin daha yaygın ve etkin verilmesi için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirterek, “Belediyemizin imkanları doğrultusunda, imkanların gelişmesi ile hizmetlerimiz daha etkin bir şekilde yaygınlaşacak. Sarıçamı temiz tutmak ve yaşanabilir bir çevreye kavuşturmak için bir taraftan temizlik hizmetlerimizi geliştiriyoruz, diğer taraftan da park ve oyun alanlarını kuruyoruz. Sarıçamlının desteği ile hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 13:07:36
Güncelleme :10 Aralık 2009 Perşembe 13:09:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?