4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Konuşurken cep telefonunu çaldırdı

Adana'da bir genç, cep telefonuyla konuştuğu sırada arkasından yaklaşan bir kişinin bıçaklı saldırısına uğrayarak cep telefonunun gasp edildiğini ileri sürdü. Kolundan yaralanan genç hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 22.30 sıralarında Sarıyakup Mahallesi, Alidede İş Merkezi'nin yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre Süleyman Ç. (20), akşam saatlerinde halasını ziyaretinden sonra toplu taşıma aracına binerek, Ali Münif Yeğenağa Caddesi'ndeki dolmuş duraklarında indi.

Saydam Caddesi'ne kestirme yoldan gitmek için Sarıyakup Mahallesi ara sokaklarından ilerleyen Süleyman Ç., cep telefonuyla konuştuğu sırada bıçaklı bir kişinin saldırısına uğradı. Karanlıkta yüzünü görmediği şahsın
kolundan bıçakla yaralayarak cep telefonunu aldığı Süleyman Ç., yol üzerinde devriye gezen polis ekiplerinin yanına giderek gasp edildiğini söyledi.

Yaralı genç için olay yerine ambulans çağıran polis ekipleri, aldığı bilgiler doğrultusunda zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. Olay yerinden tesadüfen geçerken arkadaşları Süleyman Ç.'yi yaralı halde gören gençler kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Arkadaşlarının durumunun iyi olduğunu öğrenen gençler, daha sonra rahat bir nefes aldı.

Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak ayakta tedavisi yapılan yaralı genç, daha sonra taburcu edildi. Süleyman Ç., cep telefonunun piyasa değerinin 20-25 TL arasında olduğunu belirterek, "Az kalsın canımdan oluyordum. Telefonumu isteseydi verirdim" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2009 Cumartesi 10:31:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?