4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Köprüler seyyara kapandı

Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin tarihi Taşköprü ve Regülatör Köprü üzeriyle çevresinde yaptığı sıkı denetimlerin ardından söz konusu mekanlarda çevre ve görsel kirliliğe neden olan seyyar satıcılar tamamen temizlendi.

Seyhan Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bölgede rutin denetimlerini sürdüren Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, her iki köprü üzerinde ve çevresinde satış yapmak üzere seyyar tezgâh kurulmasına kesinlikle izin verilmediği belirtildi.

Vatandaşlar, Seyhan Belediyesi Zabıta ekiplerinin Taşköprü ve Regülâtör Köprüsü civarındaki seyyar denetimlerinden memnuniyetlerini ifade etti.
Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, söz konusu bölgelerden seyyar satıcıların oluşturduğu rahatsızlıkla ilgili gelen yoğun şikayetler üzerine denetimlerin sıklaştırıldığını ifade etti.

Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, denetim görevinin kendilerinde olduğunu, ancak vatandaşların da bölgedeki seyyar satıcılardan alış veriş yapmayarak bu konuda kendilerine destek olmaları gerektiğini özellikle belirtti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2009 Perşembe 13:31:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?