29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Korsan tüp dolum tesisine baskın

Adana'da, zabıtanın korsan dolum tesisine yaptığı baskında, 119 adet kaçak doldurulmuş tüp ile tüp dolumunda kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Zabıta Müdürlüğü'ne dün akşam saatlerinde gelen ihbar üzerine harekete geçen ekipler, Gürselpaşa Mahallesi 80 Sokak üzerindeki 2 katlı terk edilmiş binanın zemin katında korsan tüp dolumu yapıldığını tespit etti. Açma ve çalışma ruhsatı bulunmayan dolum tesisinin sahibi kayıplara karışırken, iş yerinde korsan olarak doldurulmuş ve satışa hazırlanmış 86 adet 2 kilogramlık piknik tüpü, 5 adet 45 kilogramlık sanayi tüpü ve 28 adet 12 kilogramlık mutfak tüpü ile 1 adet tüp dolum makinesi, 2 adet tüpleri boyamada kullanılan püskürtmeli tabanca ve tüpleri tartmada kullanılan 1 adet terazi ele geçirildi.

Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Çay, sorumluluk sahibi vatandaşların benzer konulardaki ihbarlarının zabıta çalışmalarına büyük destek olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımız tüp alırken kesinlikle markalı ve güvenlik kontrolü yapıldığı belirtilen ürünlerden alsın. Birkaç YTL eksik vermek düşüncesiyle alınan kaçak dolum yapılmış tüpler hem kendi hem aileleri hem de çevrelerindeki insanların hayatlarını sona erdirebilecek tehlikelere meydan verebilir" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 15:23:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?