2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

KÖYÇİL yeni başkanı Ceylan

Köylü ve Çiftçi Lobisi Derneği (KÖYÇİL) Başkanlığına Nihat Ceylan getirildi. Yaklaşık 4 yıldır KÖYÇİL’in Başkanlık görevini sürdüren AB uzmanı Av. Yusuf Özer, nöbeti düzenlenen törenle Nihat Ceylan’a devretti.

Adana Büyükşehir Belediyesi’ne aday adaylığını açıklayan Özer, işlerinin yoğunluğu nedeniyle bu görevinden feragat ettiğini açıkladı. Böylesine kutsal bir görevi güvendiği sevdiği bir arkadaşına devretmekten mutluluk duyduğunu ifade eden Özer, “Eminim ki Nihat kardeşimiz, bıraktığımız yerden aldığı bu bayrağı daha yüksek yerlere götüreceğinden kuşkumuz yok” dedi.

Derneğin Başkanlığına atanan Sunar Şirketler Grubu'nun Genel Müdür Yardımcısı Nihat Ceylan da, Özer’e bugüne kadar yaptığı katkılarından dolayı bir plaket takdim ederek teşekkür etti.

Devraldığı bayrağı daha yukarı çıkarma azmi içinde olacakları sözünü veren Ceylan, devir teslim töreninde Yusuf Özer’den övgüyle bahsetti. Aynı heyecan ve azimle devraldığı görevi daha iyi olması için çalışacaklarını söyleyen Ceylan, şunları kaydetti.

“Öncelikle yaşadığı şehrin sorunlarına duyarsız kalmayıp büyük ve kutsal bir göreve talip olan sayın Özer’ i cesaretinden dolayı yürekten kutluyorum. Köylü ve çiftçilerimizi sadece müstahsil topraktan üreten olarak görmemeliyiz. Tarım ürünlerinin sanayiye dönüşümüne de büyük önem vermeliyiz. Çiftçimizin sanayi hammaddesi olan zirai ürünlere yönelmesini önemsiyoruz.”

Devir teslim törenine KÖYÇİL yönetim kurulu ve üyeleri de hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 12:57:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?